WKJVN FAQHieronder staan de meest gestelde vragen die regelmatig bij ons binnenkomen. Lees deze eerst aandachtig door alvorens een vraag naar ons te mailen. Vragen waarvan het antwoord hier al kan worden gevonden zullen helaas niet meer beantwoord worden. Overige vragen evenals aanvullingen mag je vanzelfsprekend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Mag ik afbeeldingen en teksten van TelevisieGeheugen gebruiken voor mijn eigen website, publicatie, etc?

Hoewel de screenshots op deze website in de meeste gevallen door TelevisieGeheugen zelf gemaakt zijn, ligt het auteursrecht bij de producent van de serie of film, en zal hier om toestemming gevraagd moeten worden.

Creative Commons Licentie

Op alle teksten die op TelevisieGeheugen staan is de Creative Commons licentie van toepassing zoals deze hierboven is afgebeeld: teksten mogen worden overgenomen, mits duidelijk vermeld wordt dat deze afkomstig zijn van TelevisieGeheugen, niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, niet worden gewijzigd en alleen worden overgenomen als deze worden gepresenteerd met een identieke licentie. TelevisieGeheugen stelt het op prijs wanneer teksten worden overgenomen volgens de Creative Commons licentie, dit wordt gemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het gebruik van de teksten van TelevisieGeheugen voor commerciële doeleinden kan eveneens contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor het gebruik van teksten van TelevisieGeheugen bedragen € 0,15 per woord.

Uitleg iconen

BY

Naamsvermelding: De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).

NC

Niet-commercieel: De gebruiker mag het werk niet voor commerciële doeleinden gebruiken.

ND

Geen afgeleide werken: De gebruiker mag het werk niet bewerken.

 

 

Kunnen de kinderseries en/of programmaa's via TelevisieGeheugen gekocht worden?

TelevisieGeheugen verkoopt geen boeken, merchandising, cd's, dvd's videobanden, tunes of kopieën daarvan. Wij verwijzen je dan ook door naar de links van Bol.com onderaan de geplaatste dvd's of cd's, de bekende warenhuizen en cd-winkels of direct hier waar je veilig direct kunt bestellen via Bol.com.

Ook is het mogelijk om kopieën te bestellen bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Voor meer informatie www.beeldengeluid.nl.

 

Is deze serie al uitgebracht of nog te krijgen op dvd?

Er kan worden uitgegaan dat alle in Nederland uitgebrachte series te vinden zijn op onze website, en deze in de meeste gevallen kunt bestellen via onze links naar Bol.com of direct hier, zolang deze voorradig zijn.

Sommige series zijn nog niet in Nederland maar wel in andere landen te koop, daarvoor kun je het beste www.amazon.co.uk of www.amazon.de raadplegen. Deze zijn over het algemeen zonder Nederlandse ondertitels en/of stemmen.

 

Heeft TelevisieGeheugen invloed op de herhalingen die uitgezonden worden op TV?

TelevisieGeheugen heeft geen invloed op wat er aan herhalingen wordt uitgezonden door de diverse omroepen of televisiezenders. Je kunt dan het beste de desbetreffende zender een e-mail sturen met daarin het verzoek een programma te herhalen.

TelevisieGeheugen is geen televisiestation en werkt ook niet samen met de omroepen of televisiezenders waardoor wij bezoekers van onze site hier niet verder mee kunnen helpen.

 

Waarom staan niet alle kinderseries of films op TelevisieGeheugen?

Het is niet altijd makkelijk om informatie en materiaal te achterhalen van bepaalde kinderseries of films. Omdat TelevisieGeheugen de informatie zo volledig mogelijk wil plaatsen wordt er soms gekozen alleen screenshots of foto's te publiceren totdat er goede informatie omtrent een kinderserie of film is.

Ben je in het bezit van materialen en/of gegevens waar wij op zoek naar zijn? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zo dit naslagwerk compleet te krijgen.

 

Is TelevisieGeheugen een bedrijf?

TelevisieGeheugen is geen bedrijf maar een uit de hand gelopen hobby. Het doel is de herinnering die velen is bijgebleven aan de kinder- en jeugdseries of films die hoofdzakelijk op de Nederlandse en soms ook op andere zenders zijn uitgezonden, te laten herbeleven op één centraal punt.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens die ik op TelevisieGeheugen heb ingevuld?

TelevisieGeheugen begrijpt dat de bezoekers van privacy houden en gebruikt gegevens alleen voor het versturen van een nieuwsbrief. Alle gegevens die een bezoeker als reactie op onze content invult zijn voor eigen risico. TelevisieGeheugen kan daar niet aansprakelijk voor worden gestelt.

Wie een reactie wil laten verwijderen door ons moet er rekening mee houden dat de reactie na het verwijderen niet meer te lezen is op onze site maar nog wel geruimte tijd in zijn geheel of gedeeltelijk te vinden is via zoekmachines als Google.

 

U ontvangt geen e-mail van TelevisieGeheugen

Het is mogelijk dat een e-mail van TelevisieGeheugen niet ontvangen wordt, dit komt waarschijnlijk doordat spamfilters de e-mails van TelevisieGeheugen tegenhouden. Controleer het eigen spamfilter op instellingen zodat onze e-mails wel binnenkomen in het juiste postvak van het e-mailprogramma. Doe eventuele navraag bij de provider wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van een eigen spamfilter. Hotmail of MSN gebruikers kunnen het beste even in de map ongewenste mail kijken en zonodig de e-mails van TelevisieGeheugen weer als veilige post instellen.

 

Gerelateerde artikelen

Keek jij hier vroeger ook naar?

De Moestuin

Moestuin, De (1982-1984)

Dankzij het succes van de Kinderbios op woensdagmiddag kwam er een vervolg, afwisselend op de… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Asterix en Cleopatra

Asterix en Cleopatra (1968)

Voor het zesde avontuur van Asterix lieten schrijver René Goscinny en tekenaar Albert Uderzo zich… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Angela Anaconda

Angela Anaconda (2002)

Omschrijving Canadese animatieserie over de luidruchtige en fantasierijke Angela die in de vijfde… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven