Appelmoes met TaartjesOmschrijving

Nederlandse poppenserie waarin de relatie tussen kinderen en hun ouders centraal staat, verbeeld door de poppen Jopie en Bruin.

 


Publicatiedatum: 12 juli 2005
Laatste aanvulling: 4 mei 2014

© NCRV

1000 Resterende tekens


maria klok
ik had als kind de bijnaam wandelende tvgids. Keek veel tv.Toch was en bleef ik gek op 'beertje appelmoes; want ik was overtuigd dat de serie zo heette. Maar ach ik was 6jr toen de serie werd uitgezonden. Is er echt geen beeldmateriaal meer?ach de herinnering is goud!
mevrouw v oijen
ik zou graag beeldmateriaal willen zien van appelmoes met taartjes.......de link van youtube doet het niet helaas, wie o wie kan mij helpen????
angela van de kar
dit is echt heel leuk jammer dat er geen bewegende beelden zijn..heel lang geleden 1983/1984 liep ik samen met Merel van Gaalen stage bij het vestzaktheater en Popen spel kollektief in Enschede.We mochten een heel klein rolletje vervullen , vogeltje en olifanten . Merel had zelfs tekst bij een van de poppenbijzonder om mee te maken en bij ons beiden is de liefde voor het poppenspel nooit meer weg gegaan!Ik zet het in binnen het onderwijs en zie veel voorstellingen en programmeer en merel als poppenspeler in voorstellingen en als maker in voorstellingen en als docent op diverse opleidingen.Beiden hebben na deze ervaring gekozen voor een opleiding aan de theaterschool, ik als docent drama en Merel heeft de mimeschool gedaan.Op mijn facebook pagina heb ik mijn laatste aanwinst ( zelf gemaakt) gezet!lieve groet angela van de Kar

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

Alf op Melmac

Alf op Melmac (1988-1990)

Om zoveel mogelijk van het succes van een serie te profiteren worden al sinds het begin van het… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Pippi gaat van boord

Pippi gaat van boord (1969)

De laatste scène van de film Pippi Langkous is de tevens eerste van deze vervolgfilm. Pippi staat… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Fred Basset

Fred Basset (1978)

Omschrijving Britse tekenfilmserie over de bassethond Fred. Lees meer