De BugaloosDe Bugaloos is een muzikaal viertal, bestaande uit de vlinder Joy, het lieveheersbeestje Courage, de honingbij Harmony en de sprinkhaan IQ. Ze wonen in een bos op het eiland Tranquility, samen met hun goede vriend Sparky de vuurvlieg. De Bugaloos willen graag mensen helpen en vrolijk maken met hun muziek. Maar ze worden hierbij tegengewerkt door de gemene heks Benita Bizarre die de Bugaloos gevangen wil nemen. Zij woont in een reusachtige jukebox in Rock Land, met als ingang een pauw, niet toevallig het logo van omroep NBC. De belevenissen van de Bugaloos maakten deel uit van het middagprogramma NOZ, 'NOS op Zondagmiddag'.

Omdat de NTS net was omgedoopt tot NOS wekte de afkorting NOZ al gauw verwarring en werd de naam veranderd in 'NOS Kiosk'. Het was een magazine voor het hele gezin met gasten, voetbaluitslagen, muziek èn een kinderprogramma. De presentatie was afwisselend in handen van onder anderen Sonja Barend, Viola van Emmenes en Joop Geesink.
 
 

Gerelateerde artikelen


Publicatiedatum: 16 oktober 2004
Laatste aanvulling: 23 juli 2012

© Sid en Marty Krofft

1000 Resterende tekens


sammy uit musselkanaal
Trouwens mijn schattige nichtje Lucienne die net 7 jaar isis niet weg te slagen op youtube naar het kijken van deThe Bugaloos die zingt ook lekker mee.en zelfs in de supermarkten dan schieten we helemaal in de lach hahahhaa en dat was gisteren in emmeloord;-);-)ik was net zo jong als zij toen dit geweldige serie te zien was op t.vvorig jaar had ik haar aangestooken met charlie brown en snoopiedit ging ook over naar de kinderen in haar dorp leuk is dat, de oude series blijven bijzonder vetcool
sammy uit musselkanaal
ha ha geweldig al deze reacties gelukkig ben ik niet de enige met dit vrolijke probleem ,ben van 1965 en dat nr is me al die jaren blijven hangen en dacht kijk effe op youtube Woow voortreffelijk RAAK ...mijn oudste broer moest er om gaan lachen van eh hoe kom der bij dit te onthouden .dit is net bij de wizard of ozvan judy Gardland het harmonie'se is eeuwige bijzonder.de prachtige kleuren gaven het extra tinten en glans :D
Inez
Eindelijk gevonden dankzij deze site..Wist de titel niet meer maar herrinnerde mij de heks die hun vleugels eraf wilde halen..

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

The Cave of the Golden Rose

Cave of the Golden Rose, The (1994)

Omschrijving Italiaanse sprookjesserie over prinses Fanthagirò die op zoek gaat naar een grot waar… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons (1987-1988)

De zes vrienden Hank, Presto, Diana, Eric, Sheila en haar broertje Bobby stappen op de kermis… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

thumb thundercats2

Thundercats (1989-1991)

De inwoners van Thundera evacueren net voordat deze planeet verwoest wordt door de gemene Mutants,… Lees meer

 

Mobiel en tablet

WebApp voor Apple/Android/Windows

 

Contact

Via formulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven