De BugaloosDe Bugaloos is een muzikaal viertal, bestaande uit de vlinder Joy, het lieveheersbeestje Courage, de honingbij Harmony en de sprinkhaan IQ. Ze wonen in een bos op het eiland Tranquility, samen met hun goede vriend Sparky de vuurvlieg. De Bugaloos willen graag mensen helpen en vrolijk maken met hun muziek. Maar ze worden hierbij tegengewerkt door de gemene heks Benita Bizarre die de Bugaloos gevangen wil nemen. Zij woont in een reusachtige jukebox in Rock Land, met als ingang een pauw, niet toevallig het logo van omroep NBC. De belevenissen van de Bugaloos maakten deel uit van het middagprogramma NOZ, 'NOS op Zondagmiddag'.

Omdat de NTS net was omgedoopt tot NOS wekte de afkorting NOZ al gauw verwarring en werd de naam veranderd in 'NOS Kiosk'. Het was een magazine voor het hele gezin met gasten, voetbaluitslagen, muziek èn een kinderprogramma. De presentatie was afwisselend in handen van onder anderen Sonja Barend, Viola van Emmenes en Joop Geesink.
 
 

Gerelateerde artikelen


Publicatiedatum: 16 oktober 2004
Laatste aanvulling: 23 juli 2012

© Sid en Marty Krofft

1000 Resterende tekens


sammy uit musselkanaal
Trouwens mijn schattige nichtje Lucienne die net 7 jaar isis niet weg te slagen op youtube naar het kijken van deThe Bugaloos die zingt ook lekker mee.en zelfs in de supermarkten dan schieten we helemaal in de lach hahahhaa en dat was gisteren in emmeloord;-);-)ik was net zo jong als zij toen dit geweldige serie te zien was op t.vvorig jaar had ik haar aangestooken met charlie brown en snoopiedit ging ook over naar de kinderen in haar dorp leuk is dat, de oude series blijven bijzonder vetcool
sammy uit musselkanaal
ha ha geweldig al deze reacties gelukkig ben ik niet de enige met dit vrolijke probleem ,ben van 1965 en dat nr is me al die jaren blijven hangen en dacht kijk effe op youtube Woow voortreffelijk RAAK ...mijn oudste broer moest er om gaan lachen van eh hoe kom der bij dit te onthouden .dit is net bij de wizard of ozvan judy Gardland het harmonie'se is eeuwige bijzonder.de prachtige kleuren gaven het extra tinten en glans :D
Inez
Eindelijk gevonden dankzij deze site..Wist de titel niet meer maar herrinnerde mij de heks die hun vleugels eraf wilde halen..

Keek jij hier vroeger ook naar?

Jimmy Neutron

Jimmy Neutron (2002)

Omschrijving Amerikaanse animatieserie over een wonderkind van 10 jaar dat van alles uitvindt,… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Swiss Family Robinson

Swiss Family Robinson, The Adventures of (1999)

Omschrijving Nieuw-Zeelandse avonturenserie over een Zwitsers gezin dat, op weg naar Australië,… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

De prins en de arme jongen

Prins en de Arme Jongen, De (1977)

Omschrijving Britse jeugdserie over een prins en een gewone jongen die zoveel op elkaar lijken dat… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven