Flight 29 DownWanneer tien studenten uit Los Angeles voor een spannende eco-trip met het vliegtuig naar Micronesië vertrekken, belanden ze onderweg in een tropische storm. Het vliegtuigje stort neer op een verlaten eiland, maar gelukkig overleven ze allemaal de crash. Gestrand in de wildernis is er maar weinig hoop op een redding want ook de radars hebben alle contact verloren met vlucht 29 en daarom besluiten Abby, Jory, Ian en piloot kapitein Bob Russell op verkenning te gaan, op zoek naar hulp. De overige zeven - Lex, Allen, Nathan, Daley, Eric, Cody, Taylor en Melissa - blijven achter om een kamp op te zetten. Door hun verschillende karakters hebben ze vaak conflicten met elkaar.

Flight 29 DownOpvallender is dat ze het vervelender vinden dat het comfort van thuis er niet meer is. Het is het begin van een spannend overlevingsverhaal waarbij ze niet alleen op zoek moeten gaan naar voedsel en water in plaats van pizza's eten en televisie kijken, maar zullen ook met elkaars emoties moeten leren omgaan. Rivaliteit en ruzies zijn daarom aan de orde van de dag maar uiteindelijk zullen ze hun verantwoording moeten nemen en draait alles om teamwork.
De afleveringen geven elke keer een dag weer uit dit spannende maar soms ook dramatische avontuur waarbij ze nu noodgedwongen met elkaar moeten samenwerken om levend van het eiland af te komen.

Het verhaal lijkt duidelijk geïnspireerd te zijn op het succes van de televisieserie Lost, al is het thema van een groep jongeren die op een eiland terechtkomen al eerder gebruikt in Twee jaar vakantie en The lost islands. Na twee seizoenen werd de serie afgesloten met een televisiefilm, die ook in vier delen is vertoond.
 
 


Publicatiedatum: 30 maart 2008
Laatste aanvulling: 28 juli 2012

© Group Tack/Sanrio Film/Saban

1000 Resterende tekens


lotte
Hoe kun je gratis op de computer afleveringen van flight 29 down kijken. Ik heb op google al gekeken maar 9 resultaat. Als iemand iets weet schrijf iets terug!, aarzel niet ;-)
LL
Heb ze gewoon allemaal op dvd:-* ik hou gewoon van deze serie en jacksons is gewoon very hot oehalalalalal hahahaha
Krista
Ik vind het Zooo Super Leuk. Talyor is zooo cool.;-)

Keek jij hier vroeger ook naar?

Peppi en Kokkie bij de Marine

Peppi en Kokki bij de Marine (1976)

Van circusact via een onderdeel in het kinderprogramma Nogal Wiedus naar een eigen serie kreeg het… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Filopat & Patafil

Filopat & Patafil (1967-1968)

Na de Tweede Wereldoorlog richtte de communistische partij van Oost Duitsland een eigen… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Don Donkersloot & Sander Pandje

Don Donkersloot & Sander Pandje (1989)

Omschrijving Nederlandse jeugdserie, waarin een moderne Don Quichot en Sancho Pancha de wereld… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven