Fun FactoryOmschrijving

Brits zaterdagochtendprogramma (herhaald op zondagmorgen) met diverse tekenfilms, gepresenteerd door zowel mensen als poppen.
 

 


Publicatiedatum: 12 juli 2005
Laatste aanvulling: 30 juli 2014

© Sky Channel

1000 Resterende tekens


Ruud
P zei:
Ben ook naar op zoek deze serie, was met mensen die in transformeerbar e straaljagers zaten. de straaljager transformeerde naar robot zodat deze op gelijke hoogte kwam met de 'reuze' vijanden. het hoofkwartier was een mega schip dat ook kon transformeren. ben echt de naam kwijt! Wat een series had je vroeger, veel beter dan nu ieg. MASK, Jayce en Macron one!----------------Geschreven door ja, 13 maart 2008 ik meen mij nog een andere tekenfilm serie te herinneren. was een beetje in manga stijl getekend, iig japanse stijl... ging over mensen die in robots zaten... weet de naam echt niet meer... fun factory was idd geweldig!!! de hele ochtend als een zombie voor de tv
Volgens mij bedoel je Robotech...

Harry
Gast zei:
Ik zoek de namen voor een tweetal tekenfilms die regelmatig op Fun Factory werden uitgezonden de eerste was van Japanse of Europese makelij en ging over een prins en prinses die constant werden gedwarsboomd door een personage met lange neus en mal hoedje
Ik ben hier ook lange tijd naar op zoek geweest. Deze tekenfilm was altijd een van de eerste die uitgezonden werd, volgens mij na Emily, zo rond 8:30. Eindelijk heb ik 'm gevonden: Princess Knight, zie http://www.rightstuf.com/site/nozomiEntertainment/seriesSites/princessKnight/ waar-ie zowaar op DVD te koop aangeboden lijkt te worden :-)

Erwin398
Micha zei:
Weet iemand hoe de computergeanime erde SF serie was die omstreeks die tijd (80's) op Superchannel te zien was? Met robotten met lichtgevende ogen :-)
Bedoel je Captain Power and the soldiers of the future?

Keek jij hier vroeger ook naar?

Het Grote Sinterklaasverhaal

Grote Sinterklaas verhaal, Het (2000)

De succesvolle zakenvrouw Gigi Dietrich leest enkele dagen voor de intocht in de krant dat de Sint… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

DVD: Sinterklaas & Pakjesboot 13

Sinterklaas & Pakjesboot 13

Uitgebracht: Company of Kids Speelduur: 75 minuten Extra: Geen Beschrijving Dit jaar varen… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Sinterklaas is jarig

Sinterklaas is jarig (1977)

In 1977 vond op 19 november de intocht van Sinterklaas plaats in de haven van Muiden, waar Wieteke… Lees meer