Mission Top SecretIn de eerste reeks van deze spannende jeugdserie, getiteld "Night of the Fallen Star", voelen Albert en Victoria zich erg ongelukkig in het weeshuis van Sydney, waar zij sinds de dood van hun ouders wonen. Hun zonderlinge oom Joshua wordt door de autoriteiten gevraagd om de kinderen te adopteren. Hij heeft een geheim laboratorium vlakbij zijn landbouwbedrijf, dat uitgerust is met de beste computertechnieken. Hij woont daar samen met zijn assistente en zijn twaalf jaar oude dochter Jemma. Op een dag lukt het Jemma, met behulp van haar vaders computer contact te leggen met een satelliet, waardoor ze contact kan maken met andere kinderen in de wereld.

Mission Top SecretDaarmee is het Centauri Netwerk geboren. De vader van Albert en Victoria heeft tot aan zijn dood in het geheim aan het Spacelab-project Astrotel gewerkt en wanneer dit ruimteschip ongecontroleerd zou neerstorten is dit een bedreiging voor de wereld. De computer van dit ruimteschip bevat namelijk heel veel gegevens van onschatbare waarde. De misdadiger Neville Savage wil deze informatie heel graag in handen krijgen om zo de wereld naar zijn hand te zetten. De kinderen van het Centauri Netwerk proberen dan ook met de modernste gadgets deze misdadiger te stoppen om een ramp te voorkomen.

 
 


Laatste aanvulling: 23 juni 2014

© The Grundy Organization

1000 Resterende tekens


Stefan Emmerik
Ik heb de volledige serie in het Duits gesproken. Seizoen 1 en Seizoen 2.Stefan Emmerikfanste@f anste.nl
Addo
Te gek!! Nou ik kan me volledig aansluiten bij alle reacties, het naspelen, het boekje, het mee willen doen :-) :-) :-)Thanx voor deze flashback!!!!!!
Benjamin VC
Ook ik ben al lange tijd op zoek naar deze serie. 'k Heb ze destijds tweemaal gezien - althans de eerste reeks, de tweede is mij totaal onbekend - op de toenmalige BRTN en koester er alleen maar fijne herinneringen aan.Onlangs de pilootfilm uit 1990 herbekeken die ik een jaar of 12 geleden van tv opnam. Weliswaar met andere acteurs - op Shane Briant (Neville Savage) na - maar het fantastische basisgegeven van een groep wereldwijde vrienden die de misdaad bestrijden was daarin ook al aanwezig.Hopelijk wordt 'Mission Top Secret' vlug op dvd ontsloten.

Tunes ook op ons Youtube kanaal!

Luisteren of meezingen met de tunes op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

Herrie

Herrie (1984)

Omschrijving Nederlandse jeugdserie over de belevenissen en problemen van Syl en haar vrienden van… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

en toen

En toen (2006)

Omschrijving Nederlandse jeugdserie waarin historische gebeurtenissen uit de 20ste eeuw bekeken… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

101 Dalmatiërs

101 Dalmatiërs (1999-2000)

Meer dan dertig jaar na de tekenfilm '101 Dalmatiërs' werd in 1996 een herverfilming gemaakt met… Lees meer

 

Contact

Via formulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven