De ogen van de AmaryllisOmschrijving

Amerikaanse jeugdserie over de 11-jarige Jenny, een meisje dat in 1880 bij haar oma gaat wonen op Nantucket Island en in de ban raakt van de oceaan waar het schip The Amaryllis van haar grootvader ooit verging; oorspronkelijk een speelfilm.

 


Laatste aanvulling: 3 mei 2015

© Live Video/Vestron Video

1000 Resterende tekens


richardst.
hoe oud waren de overigen trouwens die een reactie hebben gegeven op deze serie/film? ik was 6. als iemand die film vind, moeten we samenkomen en er een leuke avond van maken!
richardst.
kippevel nu ik dit lees. dit lag echt zeer diep in mijn herinneringen verborgen. Ik was in 1982 6, maar heb dit altijd onthouden. Ik kan me beelden herinneren van storm, en een huis aan een strand. En dat er een man uit de zee kwam. Echt kippevel.Geweldige site is dit. Arjan, hoe kom je aan al die [email protected] voor je compliment. De meeste informatie komt uit televisiegidsen , maar ook uit kranten, internet, van bezoekers, etc.
Marc
Lange tijd heb ik gezocht naar informatie over deze serie, maar ik kon er nooit iets over vinden. Dat komt, omdat ik dacht dat de titel "De rode amaryllis" was. Ik herinner me nog goed dat de serie door de IKON werd uitgezonden en een zoekopdracht met "IKON" en "amaryllis" maakte vanavond duidelijk dat de serie dus "De ogen van de Amaryllis" heet. Eigenlijk was het een speelfilm, die door de IKON in vier stukken is gehakt. Ik weet nog dat ik de serie indertijd als negenjarige best wel eng vond, vooral toen het meisje een dode man op het donkere strand vond. Ik zou de serie (of film) graag nog eens willen zien, maar helaas is deze alleen in de VS uitgebracht, en daar ook alleen op video.

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

Barnyard

Barnyard (2008)

Omschrijving Amerikaanse animatieserie over de koe Otis en zijn vrienden die op een boerderij… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

De Speurkatten

Speurkatten, De (1978)

Omschrijving Amerikaanse tekenfilmserie waarin twee katten en drie honden een team detectives… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

thumb pluizerd1 001

Pluizerd (1984-1985)

Als het pasgeboren eekhoorntje Pluizerd door een boer gevonden wordt geeft deze het kleine diertje… Lees meer