Power RangersOmschrijving

Amerikaanse avonturenserie over een groep scholieren die in actie komen als de aarde in gevaar is en zich kunnen transformeren in superkrijgers.

 

Gerelateerde artikelen


Laatste aanvulling: 23 mei 2015

© Saban Entertainment

1000 Resterende tekens


Bertjuh
De tekst van de tune ging zo: Go Rangers! Go Rangers! Go! Go! Go! Go Rangers! Go Rangers! Go! Go! Go! Power Rangers: Operation Overdrive Power Rangers: Operation Overdrive Vijf magiërs, die wijzen naar het kwaad Vijf helden en vijf harten, voor elk een goede daad De krachten van het duister zwerven over werelddelen Vijf Rangers zoeken naar dezelfde vijf juwelen Go! Go! Go! Go!Er liggen schatten voor het grijpen, er staan levens op het spelEen planeet die bedreigd wordt, heel de wereld in de knelGoed tegen kwaad, hier komen helden aan te pasPower Rangers Overdrive: dat team is eersteklasPower Rangers: Operation OverdrivePower Rangers: Operation Overdrive
Bertjuh
In 2008 werd de (spin-off?) serie "Power Rangers: Operatie Overdrive" uitgezonden door Jetix. De originele Amerikaanse titel is "Power Rangers: Operation Overdrive". De rest van de gegevens zijn wel te vinden via Google. (De gezongen tekst in de tune is "Power Rangers: Operation Overdrive", in de afleveringen is de benoeming "Power Rangers: Operatie Overdrive")Naar mijn weten werd de titelsong gezongen door Herman van Doorn maar dit weet ik niet zeker.
Paul Mooijman
Één van DE series van de jaren '90.Er zijn maar weinig jeugdseries die zo lang hebben gelopen.Volgens mij is dit zelfs de enige.Zelfs de rage die er omheen hing, was ongeëvenaard.Nog tot eind vorig jaar is er elk jaar een nieuw seizoen gemaakt.;-)

Keek jij hier vroeger ook naar?

Waar Keek Jij Vroeger Naar

Sam and the river (1975)

Omschrijving Britse jeugdserie over een 11-jarige jongen die met zijn moeder en een oude zeeman,… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

De Ark van Stekeltje

Ark van Stekeltje, De (1995-2004)

De egel Stekeltje woont in een ark die voor iedereen onvindbaar is. Alleen de Rode Buurvrouw weet… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

MASK

MASK (1986)

Omschrijving Amerikaanse tekenfilmserie over een team geheim agenten, MASK, die het opneemt tegen… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven