Saved by the BellIn deze Amerikaanse highschoolserie hebben de pubers Zack, Kelly, Slater, Jessie, Lisa en Screech maar één doel: 4 jaar Bayside High overleven! Gepaard met liefdes, ruzies en andere zaken die pubers bezighouden, maken zij dagelijks de gangen van de school onveilig. Zack Morris staat bekend als een mispunt eerste klas, vooral conrector Mr. Belding krijgt veel te voorduren. Toch staat Mr. Belding regelmatig klaar met goede raad om hem weer op het goede pad te krijgen. De sportieve en gespierde A.C. Slater is een zachtaardige worstelkampioen maar winnen is voor hem het enige dat telt.

Saved by the BellHij en Zack proberen Kelly Kapowski, de supercheerleader en de droom van elke jongen, voor zich te winnen en gaan daarvoor tot het uiterste. Uiteindelijk gaat ze een relatie aan met Zack en wordt Slater verliefd op Jessie. Hoewel het voor iedereen een raadsel blijft, heeft ook Screech Powers zich in de vriendenclub weten te manouvreren. Ondanks dat ze deze nerd met het onplofte kapsel liever kwijt zijn dan rijk maken ze toch graag gebruik van zijn technische brein. Zijn hele leven is hij al verliefd op Lisa en is Zack's beste vriend. De verwende Lisa Turtle is een meisje dat graag met haar vaders creditcard gaat winkelen.

Saved by the BellOndanks dat ze eerlijk is zal ze het niet laten om even lekker te roddelen in de kantine. Jessie Spano is een hoogbegaafd meisje dat zich sterk maakt voor bijna elk goed doel. Zij maakt zich onder andere sterk voor de rechten van de vrouw. Jessie valt voor Slater maar tijdens hun relatie zijn zij alleen maar bezig met ruzie maken. Dit komt vooral doordat Slater seksistisch is en met Jessie's feministische instelling maakt ze hem duidelijk dat ze dit niet echt prettig vindt. Toch kunnen ze niet zonder elkaar. Deze serie is ontstaan uit het nooit in Nederland uitgezonden Good morning, Miss Bliss.

Er kwamen ook twee vervolgseries, Saved by the bell: The new class en Saved by the bell: The college years. Ook werden er twee televisiefilms gemaakt: 'Saved by the Bell: Hawaiian style' en 'Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas'.
 
 


Laatste aanvulling: 22 juni 2014

© NBC

1000 Resterende tekens


benny bijster
we moeten deze serie weer op de nederlandse telivisie krijgen.en niet een paar afleveringen zoals op teennick.nee alle afleveringen plus films moeten nederlands ondertitelt op de nederlandse telivisie verschijnen.wie helpt of wie weet hoe we dat voor mekaar krijgen.
Martha
Deze serie blijft leuk!
Roel
Ik kijk hem online.:-) Of Download een volledig seizoen.:P

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

Bumba

Bumba (2005-2016)

In deze Vlaamse kleuterserie vertoont het vrolijke circusclowntje Bumba samen met zijn vrienden de… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Annemarie

Annemarie (1981-1984)

London, eind 19e eeuw. Annemarie Adelhof is een jong meisje van hoge afkomst die maar één wens… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

thumb De Proemel

Proemel, De (1962)

Visser Roelof heeft weinig geluk, hij vangt bijna niets terwijl hij er toch de kost mee moet… Lees meer