SportletsIn deze sportieve en avontuurlijke serie gebruiken de real life karakters, de Sportlets, sport en dans om hun levensenergie ‘Enerjoy’ te behouden. De Sportlets zijn afkomstig van Sportus, een buitenaardse planeet die door de kwaadaardige Lord Less is veroverd. De vier Sportlets zijn op de vlucht geslagen en vervolgens op Aarde terechtgekomen. Rudy Rude, de zoon van Lord Less, is de Sportlets gevolgd en wil van de aarde een slome, energieloze planeet maken. Op deze manier kan Lord Less ook de aarde in zijn macht krijgen. De vier Sportlets, twee mannen en twee vrouwen, hebben ieder een eigen karakter en hun eigen sterke en zwakke punten.

Ze proberen iedereen op aarde te laten bewegen, om zo de levensenergie van de aarde en hun eigen planeet te redden. In elke aflevering staat een sport of activiteit centraal. Deze serie werd vooral gemaakt om kinderen tussen 6 en 12 jaar te stimuleren om actief te bewegen met behulp van hun favoriete bezigheid, televisiekijken. Om die reden had de reeks Zorgverzekeraar CZ als hoofdsponsor.

 


Laatste aanvulling: 19 juni 2014

© Workout Factory BV/Nickelodeon

1000 Resterende tekens


kindernet
Ik heb dit nog nooit gezien, maar het ziet er inderdaad behoorlijk falend uit. Het lijkt wel een slechte kloon van Lazy Town.
Sofie
HAHAHAAHAH HOE FALEND WAS DIT.niet eens gemerkt dat het weg was eigenlijk.keek het alleen om het af te kraken, sorry voor de fans maar deze tv show kon echt niet..
Jenna-Evaril Famour
Wanneer komt Sportlets terug? ik zag hem, sinds ik met Karate & streetdance gestopt ben, niet meer. Maak anders meer afleveringen met de zelfden acteurs. Ik mis Sportlets een beetje. Ik viel me iets te laat op dat 't niet meer kwam. Pleas, maak aub anders nog meer afleveringen. En gewoon de zelfden acteurs van die (Ken de namen niet goed typen) Charm, Atlethica, Balistiko, Rudy Rude, Enzovoorts. Pleaaazzzzzzzzz zzzzXo Jenna

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

De Dik Voormekaar Show

Dik Voormekaar Show, De (1977-1979)

André van Duin maakte op 16-jarige leeftijd zijn televisiedebuut in het AVRO-programma Minjon. Al… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Muppet Babies

Muppet Baby's (1986-1987)

Behalve in hun eigen The Muppet Show hebben de muppets ook in diverse speelfilms gespeeld,… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

De mus met de lange poten

Mus met de lange poten, De (1987)

Omschrijving Duits-Poolse jeugdserie over de kinderen uit een klein dorpje waar ieder jaar een… Lees meer

 

Mobiel en tablet

WebApp voor Apple/Android/Windows

 

Contact

Via formulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven