SportletsIn deze sportieve en avontuurlijke serie gebruiken de real life karakters, de Sportlets, sport en dans om hun levensenergie ‘Enerjoy’ te behouden. De Sportlets zijn afkomstig van Sportus, een buitenaardse planeet die door de kwaadaardige Lord Less is veroverd. De vier Sportlets zijn op de vlucht geslagen en vervolgens op Aarde terechtgekomen. Rudy Rude, de zoon van Lord Less, is de Sportlets gevolgd en wil van de aarde een slome, energieloze planeet maken. Op deze manier kan Lord Less ook de aarde in zijn macht krijgen. De vier Sportlets, twee mannen en twee vrouwen, hebben ieder een eigen karakter en hun eigen sterke en zwakke punten.

Ze proberen iedereen op aarde te laten bewegen, om zo de levensenergie van de aarde en hun eigen planeet te redden. In elke aflevering staat een sport of activiteit centraal. Deze serie werd vooral gemaakt om kinderen tussen 6 en 12 jaar te stimuleren om actief te bewegen met behulp van hun favoriete bezigheid, televisiekijken. Om die reden had de reeks Zorgverzekeraar CZ als hoofdsponsor.

 


Laatste aanvulling: 19 juni 2014

© Workout Factory BV/Nickelodeon

1000 Resterende tekens


kindernet
Ik heb dit nog nooit gezien, maar het ziet er inderdaad behoorlijk falend uit. Het lijkt wel een slechte kloon van Lazy Town.
Sofie
HAHAHAAHAH HOE FALEND WAS DIT.niet eens gemerkt dat het weg was eigenlijk.keek het alleen om het af te kraken, sorry voor de fans maar deze tv show kon echt niet..
Jenna-Evaril Famour
Wanneer komt Sportlets terug? ik zag hem, sinds ik met Karate & streetdance gestopt ben, niet meer. Maak anders meer afleveringen met de zelfden acteurs. Ik mis Sportlets een beetje. Ik viel me iets te laat op dat 't niet meer kwam. Pleas, maak aub anders nog meer afleveringen. En gewoon de zelfden acteurs van die (Ken de namen niet goed typen) Charm, Atlethica, Balistiko, Rudy Rude, Enzovoorts. Pleaaazzzzzzzzz zzzzXo Jenna

Keek jij hier vroeger ook naar?

Thunderbird 6

Thunderbird 6 (1968)

Na 32 afleveringen van Thunderbirds hadden de makers zich toegelegd op andere series waarbij ze… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Anton

Anton (2001)

Omschrijving Nederlandse, woordenloze tekenfilmserie over een 7-jarige jongen en zijn houten… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

The Tribe

Tribe, The (2000)

Omschrijving Nieuw-Zeelandse jeugdserie over een groep tieners die leven in stammen en proberen te… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven