The Super Mario Bros. Super Show!Deze serie is de eerste van drie reeksen gebaseerd op de populaire Super Mario Bros. spelletjes van Nintendo. Het verschil met de twee latere tekenfilmseries, The adventures of Super Mario Bros. 3 en Super Mario World, is dat dit avontuur begint met echte acteurs die regelmatig bezoek krijgen van bekende sterren. Zo repareren de twee loodgieters bijvoorbeeld op humoristische wijze een afvoer, waarbij hij of zij het water uiteindelijk in het gezicht gespoten krijgt. In het animatiegedeelte van de show gaan Mario, Luigi, Toad en Peach de strijd aan met koning Koopa, beter bekend als Bowser.

Koning Koopa is geobsedeerd door Peach en probeert haar herhaaldelijk te ontvoeren om haar zo voor zich te winnen. Natuurlijk doen Mario en Luigi samen met hun vrienden er alles aan om dit te voorkomen. Naast deze avonturen werden er ook 13 afleveringen gemaakt waarin het verhaal The Legend of Zelda te zien was, eveneens gebaseerd op het popluaire computerspel dat in 1986 werd gelanceerd. Hierin gaat de hoofdpersoon Link op zoek naar de jonge prinses Zelda en komt in een rijke fantasiewereld voor moeilijke situaties te staan.
 
 

Gerelateerde artikelen


Laatste aanvulling: 29 april 2014

© Saban International

1000 Resterende tekens


Martha
Volgens mij is deze serie ergens in 1999 ook uitgezonden op FoxKids.
Bowserfan Nr1
Ik ben zo'n grote fan van de Mario-games. Alleen Mario zelf vind ik stom. Mijn favoriet is Bowser. Zie hier een lijst voor mijn leukste en stomste karakters:Top 10 leukste:1. Bowser2. Bowser Junior3. Yoshi4. Boo5. King Boo6. Dry Bowser7. Big Boo8. Bully9. Ludwig von Koopa10. GoombaTop 10 stomste:1. Peach2. Daisy3. Mario4. Wario5. Rosalina6. Luigi7. Waluigi8. Birdo9. Dixie Kong10. Roy Koopa
Anabolen
Er is nu een DVD, maar die is niet uit gekomen in Nederland cry

Keek jij hier vroeger ook naar?

Narretje Notedop

Narretje Notedop (1964-1968)

Pieke Dassen is bij het grote publiek vooral bekend als August, één van de drie clowns uit De Film… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Voyagers!

Voyagers! (1991)

Met de komst van commerciële zenders eind jaren '80 werd het aanbod van buitenlandse series op de… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Otje

Otje (1998-1999)

De achtjarige Otje en haar opvliegende vader Tos, wonen op de zolder van het bijna failliete hotel… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven