The Super Mario Bros. Super Show!Deze serie is de eerste van drie reeksen gebaseerd op de populaire Super Mario Bros. spelletjes van Nintendo. Het verschil met de twee latere tekenfilmseries, The adventures of Super Mario Bros. 3 en Super Mario World, is dat dit avontuur begint met echte acteurs die regelmatig bezoek krijgen van bekende sterren. Zo repareren de twee loodgieters bijvoorbeeld op humoristische wijze een afvoer, waarbij hij of zij het water uiteindelijk in het gezicht gespoten krijgt. In het animatiegedeelte van de show gaan Mario, Luigi, Toad en Peach de strijd aan met koning Koopa, beter bekend als Bowser.

Koning Koopa is geobsedeerd door Peach en probeert haar herhaaldelijk te ontvoeren om haar zo voor zich te winnen. Natuurlijk doen Mario en Luigi samen met hun vrienden er alles aan om dit te voorkomen. Naast deze avonturen werden er ook 13 afleveringen gemaakt waarin het verhaal The Legend of Zelda te zien was, eveneens gebaseerd op het popluaire computerspel dat in 1986 werd gelanceerd. Hierin gaat de hoofdpersoon Link op zoek naar de jonge prinses Zelda en komt in een rijke fantasiewereld voor moeilijke situaties te staan.
 
 

Gerelateerde artikelen


Laatste aanvulling: 29 april 2014

© Saban International

1000 Resterende tekens


Martha
Volgens mij is deze serie ergens in 1999 ook uitgezonden op FoxKids.
Bowserfan Nr1
Ik ben zo'n grote fan van de Mario-games. Alleen Mario zelf vind ik stom. Mijn favoriet is Bowser. Zie hier een lijst voor mijn leukste en stomste karakters:Top 10 leukste:1. Bowser2. Bowser Junior3. Yoshi4. Boo5. King Boo6. Dry Bowser7. Big Boo8. Bully9. Ludwig von Koopa10. GoombaTop 10 stomste:1. Peach2. Daisy3. Mario4. Wario5. Rosalina6. Luigi7. Waluigi8. Birdo9. Dixie Kong10. Roy Koopa
Anabolen
Er is nu een DVD, maar die is niet uit gekomen in Nederland cry

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Tunes en series ook op ons Youtube kanaal!

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook

Zullen we Facebook vrienden worden? Klik dan hier...

Keek jij hier vroeger ook naar?

Samson en Gert

Samson & Gert (1992-2008)

In 1989 kreeg Gert Verhulst, die toen omroeper was bij de BRT, het idee om de kinderprogramma's aan… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Rolie Polie Olie

Rolie Polie Olie (2000-2001)

Het zesjarige robotjongetje Rolie Polie woont samen met zijn ouders, zusje Zowie, hondje Spot en… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Nanook

Nanook (1999)

Omschrijving Frans-Canadese tekenfilmserie over het 12-jarige eskimojongetje Nanook dat op zoek is… Lees meer