Sweet Valley HighIn deze high school-serie brengen de 17-jarige tweelingzussen Elizabeth en Jessica Wakefield hun middelbare schooltijd door ‘Sweet Valley High’ in Californië. Hoewel ze uiterlijk erg op elkaar lijken hebben ze beide totaal verschillende karakters. De vier minuten oudere Elizabeth is een zeer vriendelijk, sociaal meisje en staat voor iedereen klaar wanneer iemand haar hulp nodig heeft. Zij heeft een relatie met Todd, de basketbalheld van de school, waarmee ze regelmatig overhoopt ligt ook al probeert ze dit te voorkomen. Jessica is daarin tegen sluw, geobsedeerd door haar uiterlijk en in alle opzichten de tegenpool van haar brave zusje die ze regelmatig opstandig benaderd.

Sweet Valley HighZe hebben ook totaal verschillende vrienden waaronder Enid, een rustig en onopvallend meisje. Zij is Elizabeths beste vriendin en beschikt over een flinke dosis humor. De vriendinnen van Jessica zijn van een heel andere slag, zoals Lila, een steenrijk en irritant meisje met maar één doel: nog rijker worden dan haar al zeer rijke vader. Hoewel de tweeling dag en nacht met elkaar verschilt zijn ze toch onafscheidelijk van elkaar. Zij zien volwassen worden niet als een greep naar zelfstandigheid, maar leggen de nadruk op het loskomen van elkaar. Gelukkig hebben ze allebei een goed gevoel voor humor en aarzelen niet om met diezelfde humor de problemen op 'Sweet Valley High' te lijf te gaan.
 
 


Laatste aanvulling: 27 augustus 2013

© Saban International

WIL JE EEN REACTIE PLAATSEN? KLIK HIER.

Niki
'k zit nu al een tijd te wachten op dat de serie eens zou terugkomen! maar nee nergens nie te bespeuren...En op internet ook niet veel resultaat, al die dvd's zijn in Amerika ofzo te koop... aleeja alleszins in het buitenland... Ook niet de makkelijkste manier om aan de dvd's te komen :sdus k hoop het vlug terug op de tv te zien maar dat zal wel nie waarschijnlijk... Echt goede tv is er niet echt meer vind ik ze. Jaren '90 waren top! Saved By The Bell vond ik ook goed maar das ook nergens meer te zien, echt jammer! sad
Jolijn
Jammer dat het weg is maar tip":Je kan meschien op internet kijken voor dvds te kopenGa ik ook doen

Meer televisie-sentiment

Sprookjes

Sprookjes (2004-2008)

Eén van de doelstellingen van de Belgische omroep VRT is om het Europese culturele erfgoed te… Lees meer
XMIX

XMIX (2009-2010)

Tien jaar na Ernst, Bobbie en de rest bedachten Erik van Trommel en Gert-Jan van de Ende een nieuwe… Lees meer
What's with Andy?

What's with Andy? (2003-2011)

Omschrijving Cartoonserie over de pestkop Andy Larkin die in zijn slaperige woonplaats Oost-Kukel… Lees meer