Tom SawyerTom is een vrolijke kwajongen die opgroeit met zijn jongere broertje Sid, tante Polly en haar dochter Mary. Doordat Tom's ouders zijn overleden, neemt tante Polly de opvoeding van de twee kinderen van haar zuster met veel liefde en genegenheid voor haar rekening. De meeste tijd brengt Tom door met zijn beste vriend Huckleberry Finn, en samen beleven ze de meest spannende avonturen. Ze spelen piraatje op de rivier de Mississippi, drijven de varkens en een maken een heuse ballonvaart. Na veel plezier van de vele avonturen struikelen Tom en Huck over verborgen goud. De avonturen van Tom Sawyer zijn gebaseerd op de verhalen van Mark Twain.

 


Laatste aanvulling: 27 september 2012

© Nippon Animation/Telecable Benelux 

WIL JE EEN REACTIE PLAATSEN? KLIK HIER.

Omedruo
Goh, ik ben benieuwd hoe je aan 46 afleveringen komt i.p.v. 45.. Maar zeer binnenkort komt de serie ook in 1080p op Youtube, dus misschien leuk om te weten voor de mensen die niet iemand willen sponsoren die er snel een slaatje uit wil slaan (was natuurlijk te verwachten).
Ricardo19911
http://www.marktplaats.nl/a/cd-s-en-dvd-s/dvd-s-kinderen-en-jeugd/m1000220746-tom-sawyer-dvd-box-nederlands-gesproken.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lrbeste kwaliteit tot nu toe

Meer televisie-sentiment

Rogues Rotseiland

Rogues Rotseiland (1976)

Omschrijving Britse jeugdserie over een voor de zuidkust gelegen eilandje waar uranium wordt… Lees meer
Power Rangers: Operatie Overdrive

Power Rangers: Operatie Overdrive (2008)

Omschrijving Vijftiende seizoen van Amerikaanse avonturenserie over een groep van vijf, later zes,… Lees meer
De Ogen van de Amaryllis

Ogen van de Amaryllis, De (1982)

Omschrijving Amerikaanse jeugdserie over de 11-jarige Jenny, een meisje dat in 1880 bij haar oma… Lees meer