Wasbeertjes, De (1989)

De WasbeertjesErgens in een groot bos wonen drie bevriende wasbeertjes: Bert, Melissa en Ralph. Bert heeft een enorme fantasie, is een echte avonturier en dol op pindakaas. Ralph en Melissa zijn getrouwd en samen wonen ze in een huisje met een aantal andere wasberen. Ze helpen Bert vaak als hij weer eens in de problemen zit. Alle wasbeertjes kunnen het prima met elkaar vinden, maar hun zorgeloze leventje wordt regelmatig verstoord door Cyril Snauw. Dit aardvarken is heel rijk en alleen geïnteresseerd in nog meer geld verdienen. Het liefst zou hij het bos laten kappen om er een sportarena te bouwen, maar dat laten de wasbeertjes niet gebeuren.

De WasbeertjesCyril heeft drie varkens in dienst die alles doen wat hij zegt. Ze zijn niet al te slim, Cyriel noemt ze meestal één, twee en drie. De varkens zitten de wasberen vaak in de weg. Gelukkig is Cedric, de zoon van Cyril, veel aardiger dan zijn vader. Hij is heel intelligent en de beste vriend van Bert. In de eerste afleveringen van deze Canadese tekenfilm werd het bos ook bewoond door een boswachter en zijn gezin, die van het bestaan van de wasberen niets af wisten. Maar de makers besloten zich helemaal op de dieren te richten, en de boswachterfamilie verdween geruisloos uit de serie, met uitzondering van hun twee honden die bij de wasberen gingen wonen.
 
 


Met dank aan Krissy van der Bolt
Laatste aanvulling: 27 maart 2014

© Canadian Broadcasting Corporation (CBC)

 

Tags: RTL Véronique, Jaren 80, Jaren 90, Kindernet, 1989

WIL JE EEN REACTIE PLAATSEN? KLIK HIER.

Jan Zonder vrees
Het is helaas (nog) niet mogelijk om de Nederlandse versie te kopen op band of dvd.De reden hiervoor ligt bij Kindernet.Zoals jullie wellicht weten komt kindernet vanaf 4 april terug op de tv.Ik had nickelodeon gemaild, en ze gaan inderdaad een gedeelte van de oude programma`s terug op de buis brengen.Hier is het lijstje dat def. Terug komt:De series die def terug komen:- Boes- Alfred J Kwak- David de Kabouter- Wickie de Viking- Maja de Bij- Samson & Gert- Rugrats- Wizzy & woppy- Big & betsy- Zigby- Dobus- Heidi- Vrouwtje Theelepel- Nils Holgerson- Boes- Sinbad de ZeemanVanaf 4 april zal kindernet beginnen met het uitzenden van deze series, waarschijnlijk zullen hier later nog een aantal kindernet series aan worden toegevoegd.Helaas staat de rest er (nog) niet op.Ik stel voor dat mensen die de oude programma’s terug op de buis willen een mailtje sturen naar nickelodeon (nickelodeon=kindernet)Wanne er genoeg mensen erom vragen zullen ze wellicht zwichten smilies/smiley.gifHier is het email adress van nickelodeon:inf o@nickelodeon.nlAls de mensen van nickelodeon/Kindernet weten dat deze oude nostalgische programma`s nog steeds gewild zijn, zullen ze wellicht deze aan de lijst van programma`s toevoegen!Met vriendelijke groet,Jan Zonder VreesMijn email adress: Gweanar@live.nl
Berend Bouts
Die namen van de stemmen die daar staan waren de eerste genasynchronise erde stemmen. Maar paar jaar later werden de stemmen opnieuw ingesproken. Volgens mij sprak Cabaretier Reinder van der Naalt deed de stem van Bert, Bob van der Houven deed de stem van ralph en de Jonkvrouw Baden-Baden en Jan Nonhof deed de stem van Cyriel Snauw en wie de overige stemmen deden weet ik niet.Maar ik heb het altijd een leuke serie gevonden.

Meer televisie-sentiment

Total Drama Island

Total Drama Island (2008-2009)

De eerste reality tekenfilmserie speelt zich af op Kamp Wawanakwa, een zomerkamp gesitueerd op een… Lees meer
Zoethout

Zoethout (1983)

Omschrijving Programma voor kinderen van 8 tot 12 jaar over dingen waar je iedere dag mee te maken… Lees meer
Onkruidzaaiers in Fabeltjesland

Onkruidzaaiers in Fabeltjesland (1970)

Dankzij het succes van de Fabeltjeskrant konden de bewoners van het Grote Dierenbos de overstap van… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven