WebsterWanneer ex-footballspeler George en advocate Katherine elkaar op een Griekse cruise ontmoeten weten ze beiden nog niet hoe hun toekomst eruit zal gaan zien. Maar één ding weten ze wel... ze zijn hoteldebotel van elkaar en besluiten meteen te gaan trouwen. George, die al jaren bevriend is met Gert Long, belooft de zorg van hun 7-jarige zoon Webster op zich te zullen nemen wanneer George en zijn vrouw Travis iets zou overkomen. Twee weken na de bruiloft van George en Katherine gebeurt wat niemand had kunnen denken: de ouders van Webster komen om bij een auto-ongeluk. Webster wordt zoals beloofd opgevangen door George en Katherine die in Chicago wonen.

WebsterWebster is een opvallende verschijning want buiten het feit dat hij nu door blanke ouders wordt opgevoed is hij maar 1 meter en 30 centimeter lang en dat maakt hem bij vele kijkers over de hele wereld erg geliefd. Niet iedereen was blij met de nieuwe ouders die Webster nu had gekregen. Het was vooral Websters oom Phillip die het maar niets vond dat zijn neef door blanken werd opgevoed. Na vele malen geprobeerd te hebben Webster te adopteren om samen een nieuw leven te beginnen in Chicago's South Side geeft hij het uiteindelijk op en verhuist naar Hollywood om daar een acteercarrière te beginnen.

Veel grappige en ontroerende situaties passeren de revue in deze sitcom die eerst Another ballgame zou gaan heten en vervolgens Then came you. Uiteindelijk werd het Webster omdat Emmanuel Lewis' karakter in de serie regelmatig op de voorgrond kwam te staan. In Nederland was de serie met zo'n anderhalf miljoen kijkers per aflevering op zaterdagmiddag zo populair dat de VARA besloot ook op andere uitzenddagen de sitcom uit te zenden. Alex Karras en Susan Clark, de acteurs die de adoptieouders van Webster spelen, waren in het echt ook met elkaar getrouwd tot Alex Karras in 2012 overleed.
 
 


Laatste aanvulling: 4 juli 2013

© Paramount Television

1000 Resterende tekens


Marcel
eindelijk in 2011 op DVD!!!!!:-)
kim
zo zie je maar weerhoe je profijt kunt hebben van je lengte en ja ik heb emanuel ook gezien bij reinouten ja hij kwam er wel positief voorruit en hij genoot van het leven das het belangrijkste toch en ik geloof dat hij inderdaad ook nog veel ladys achterhem aan had wel eenleuke knul om te zien echt waarvond het altijd een lekker bijdehand ventje :-) :-* echt een snoopy hahaa kim
veronique
ik vond het wel een leuke serie. Keek het af en toe, maar de keren dat je keek waren wel komisch.

Keek jij hier vroeger ook naar?

De Geschiedenis van het Land van Ooit

Geschiedenis van het Land van Ooit, De (1990)

Wanneer Zeeheer en Dekzwalker tijdens hun zeetocht worden getroffen door een enorme golf, breken… Lees meer

Zomaar een greep uit onze site,

Rock 'n Roll Wolf

Rock 'n Roll Wolf (1980)

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen die in 1980 in Moskou werden gehouden zond de VARA een… Lees meer

Veel plezier met jouw sentiment!

Ludovic

Ludovic (2009-2011)

Deze stop-motion peuter- en kleuterserie is bedacht door de uit Nederland afkomstige Co Hoedeman en… Lees meer

 

Cookies en privacy

Cookieverklaring
Privacyverklaring

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsbrief

Inschrijven
Uitschrijven